Aixam
De specialist in nieuwe en gebruikte minicars!
06 - 22 327 256

Disclaimer

Nicolijn Minicars stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten en een bezoek brengt aan één van onze sites. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze site kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

 

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Nicolijn Minicars of haar licentiegevers. Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Nicolijn Minicars.

 

De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden. Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. Nicolijn Minicars is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

 

Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u zich richten tot Nicolijn Minicars, t.a.v. Klantenservice, Dr. Welfferweg 68, 3615 AP Westbroek.