Aixam
De specialist in nieuwe en gebruikte minicars!
06 - 22 327 256

Privacy

Nicolijn Minicars is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van klanten en bezoekers van de website van essentieel belang is voor de activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld.

 

Nicolijn Minicars houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Nicolijn Minicars legt in het kader van haar dienstverlening gegevens vast wanneer u diensten en/of producten van Nicolijn Minicars afneemt of anderszins contact heeft met Nicolijn Minicars. Nicolijn Minicars gebruikt deze gegevens voor adres validatie, de uitvoering van overeenkomsten, voor de ontwikkeling van producten en diensten en om klanten/bezoekers van haar nieuwe producten en diensten op de hoogte te houden. Ook kan Nicolijn Minicars, voor deze doeleinden, persoonsgegevens beschikbaar stellen aan de aan haar gelieerde financiƫle dienstverlener en haar dealerorganisaties. Hierbij tracht Nicolijn Minicars rekening te houden met voorkeuren. Uw e-mailadres echter, zal uitsluitend door Nicolijn Minicars worden gebruikt om u te informeren over haar nieuwe producten en diensten.

 

Op de sites van Nicolijn Minicars kunt u links aantreffen naar andere sites. Nicolijn Minicars kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de/het privacyverklaring/privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

 

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan: Nicolijn Minicars, t.a.v. Klantenservice, Dr. Welfferweg 68, 3615 AP Westbroek. Nicolijn Minicars behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacystatement. Check daarom regelmatig het privacystatement voor het privacybeleid van Nicolijn Minicars.

 

Westbroek, 25 juni 2014